Автор на статии Aras

автор:
Aras
Објавено од:
3 Написи

Написи на авторот

  • Течна диета. Диета за пиење за губење на тежината: принципи и правила на усогласеност, дозволена и забранета храна, мени за храна без цврста храна за губење на тежината. Контраиндикации и несакани ефекти, ефективност и резултати.
    23 Јули 2022
  • Табела за исхрана за гастритис: нутритивни карактеристики за време на периодот на болеста во секој поединечен случај. Правила за исхрана. Пример менија за неделата за секоја табела.
    22 Јули 2022
  • Карактеристики на протеинската исхрана. Препорачани и забранети производи. Мени за протеинска диета. Предности и недостатоци.
    10 Јули 2022